Je možné sušit maso DOMA?

Je to možné a s námi i snadné - za použití našich BILTONG-BOXů. 

Jaké maso se hodí na sušení?

Nejlépe je sušit hovězí zadní - falešná svíčková nebo hovězí váleček. Setkáme se však třeba i se sušenou zvěřinou.

Je rozdíl mezi BILTONGem a jinými sušenými masy?

Rozdíl je poměrně značný - BILTONG je sušené maso ve visu a následně je krájeno na drobné jemné kousky. 

Jerky - je maso nakrájené na plátky a sušené převážně v teplovzdušné sušičce nebo troubě.

Proč sušit BILTONG ?

Tak předně se jedná o druh sušení masa ve visu což je rozhodně lepší nejen pro zachování veškerých výživných hodnot masa, ale taky výsledné chuti. Maso se krájí až po jeho dokonalém vysušení.

Proč sušit BILTONG v našem BILTONG BOXu ? 

Naše BILTONG BOXy jsou vyrobeny právě pro sušení BILTONGu v domácích podmínkách. Záleží jen na Vás kolik masa si usušíte a jak si ho případně nakořeníte. Je to výzva pro Vaše pokusy......